07 September 2011

#7 Wordless Wednesday, haha :P




17 comments:

Aimifiqa said...

Dosa? instant pulak tu. hihi.

Paris Hilton (M) said...

dosa?? terbaekkkk

Syafiqa said...

Aimifiqa; kannnn, bahaya2 haha

Syafiqa said...

Paris Hilton (M); M tu for malaysia ek? hehe btw memang terbaekkk kan, haha, kene bagi cadangan untuk tukaq nama tu

Penyu said...

dosa segera la maknanya kan? hihihi

'mitchie' yusoff said...

instant dosa ?
halal pulak tu ..
WordlessWednesday #11 My Frens !

Fadzmie Mohamad said...

Nama makanan ke ni? Haha.

Syafiqa said...

Penyu; haha, tu la, kene cadangkan nama baru kat syarikat tu :P


'mitchie yusoff- haha tu la kan :D


Fadzmie Mohamad; yup, makanan, rasenye macam tosai kot

Asyikin said...

patutla senang dapat dosa, instant punya pun ada. hihi

sUe UnniE;) said...

haha. pahala ade tak..? yg ni xnak cube..haha

mr_mrs mikko said...

instant dosa mix lak tu...
adeeeeh!
X BERANI PLAK AKU NK MAKAN.
HAHA

-Mr & Mrs Mikko-

Syafiqa said...

Asyikin; haha, tu la kan, sian lak kat makanan tu, tak laku la nanti :P


sUe UnniE ;) ;haha tu x tau la pulak :D


mr_mrs mikko; mix tu tak tahan kan :P btw tak tau la nama dia memang macam tu, or what, :P

Wanz Mejuez said...

apa ke benda la benda ni?? ahaha

Mohd Izzar said...

berdosa la ney mkn kn?hahah

asamasin said...

instant.dosa.mix..huhu

abah khalisha said...

berdosakah jika makan mee ini?
Abah Khalisha Teringin Jadi Famous

::budak:: said...

sgt berdosa ok..haha..asl aku xpnh jumpe pun..