01 September 2011

First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia







Assalamualaikum,

Haaaa akhirnya, dapat jugak siapkan entri ni sebab lama dah peram jadi pekasan, eh tak jadi pekasam lagi laaa, :D Ok jom join! Meh klik gambar di atas untuk info lebih lanjut.


Antara syarat2 dia;

Join group Rakan Blogger Klik1Malaysia di facebook (wajib)- DONE!

Korang digalakkan untuk ping (daftar) blog korang di website Klik1Malaysia (tiada paksaan)- DONE! sy nombor 161 tau :D

Buat satu entri bertajuk "First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"- DONE!

Letak Gambar di atas di dalam entri korang,- DONE!

Dan bagitahu hadiah yang korang teringin nak menang .

OK, yang ni saya suka semua laaa, macam mana? Haha tapi, yang saya nak sangat ialah...


Doodle yang comel tajaan Cik Asfz x 5 Pemenang- nie yang saya nakkkk sangat! Comel kan, saya sukeeee doodle!!!

Yang lain pun best! Antaranya....

Wang tunai RM 50 tajaan Asfandi Ahmad x 2 Pemenang- nakkkk


Wang tunai RM 10 tajaan Yaya Mohd x 10 Pemenang- nakkkk


Domain setahun tajaan Intan Nur Fateha x 1 Pemenang- nakkkk

Domain setahun tajaan Tengku Nizam x 2 Pemenang- nakkkk


Topup RM 10 tajaan Tieha Nur Fatiha x 5 Pemenang

Topup RM 10 tajaan LoveIslam x 5 Pemenang

Topup RM 10 tajaan Amal Espraza x 1 Pemenang

Topup RM 10 tajaan Azri Johan x 1 Pemenang

Topup RM 10 tajaan Syafiq Salim x 1 Pemenang

Jap, all the top up, kalau postpaid? Boleh gak kan :D hehe

Design fanpage / profil facebok bernilai RM 30 tajaan Haru Elie x 1 Pemenang- nakkkk


Shawl yang cantik tajaan Nur Liyana Zainal x 6 Pemenang- nakkkk

Shawl kebaboom tajaan Cik Amalina Zainal x 2 Pemenang- nakkkk, saya suka shawl :D


Keychain Handmade tajaan Nyamuk Terbang x 3- nakkkk tulis nama sy ye :D


Iklan Gambar bersaiz 230 x 60 sebulan di Klik1Malaysia
bernilai RM 50 x 5 Pemenang- why not, rite?

Iklan Text (10 patah perkataan) sebulan di Klik1Malaysia bernilai
RM 30 x 5 Pemenang- why not, rite?


Accessories yang cantik untuk pemenang perempuan atau
topup RM 10 untuk pemenang lelaki tajaan Fara Anak Abah x 5 Permenang- nakkkk, comel kot!!!

Ok, DONE untuk pilih hadiah yang saya sangat nakkkk :D

Tag kawan kalau sudi . (tak wajib)

Ok, saya tag

UMIE
SUE ;)
FANAD
AIMIFIQA
ATHIRAH
FIZA

Yeah DONE jugak!


Follow blog ini dan blog penaja hadiah di bawah ni (ikut suka korang)
tapi better follow untuk dapat update pasal GA ni


Yup, DONE following them :D Semua saya jadi follower blog, kecuali, Kaki Online, Azri Johan dan Haru Elie sebab tak de button follower, so saya like fb fan page. Dikira kan :D


Yang paling penting korang letak banner group
di bawah ni kat sidebar blog korang (wajib)

Nak copy code? Sila tengok SINI

Yup, DONE!

Ok, then, harap kita semua dapat hadiah dan saya pun harap ada lah rezeki saya :D aminnnn. Ok, semua cakap Syafiqa akan menang GA! Hehe

Till we meet again,
xoxo
Syafiqa






6 comments:

cik sue ;) said...

nmpk cam best. tenks tag. insyaallah ade ms nnti sue wat.hehe..

yg bestnyer siap tulis xwajib tu..hakhak..

Syafiqa said...

cik sue ;) - sorry, lupe nak cakap yang sy tag anda :D nasib baik cik sue singgah sini :D..

haha, yg tak wajib tu yup, memang copy n paste dari tuan blog nye :D

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

all the best! :) <3

Syafiqa said...

thank you :D

Tengku Nizam said...

no 166 ekk ..

Syafiqa said...

oo, untuk senarai yg join, yup no 166