22 August 2011

BLOG PILIHAN SAYA ADALAH :D




Assalamualaikum,

First of all, sorry sangat sebab buat entri ni agak lambat. Btw it's better late than never, rite :D

Ok BLOG PILIHAN SAYA ADALAH... tak de calon2 nya tau..

Ninie Azriena - Blog yang cantik + comel header nya. Lepas tu blog meriah dengan pelita, serius rasa semangat sy nak raya :D Rajin singgah2 my blog kan? i like :D Dan suka memberi pendapat yang bagus.

Ich Liebe Dich? - Maksudnya I love you kan, bahasa German kan? Btw sy pilih blog ni, sebab nama blog sendiri dah unik dan buat orang nak tahu apa maksudnya. Blog ni simple and nice :D. Entri pasal french toast tu, betul2 buat sy lapar =_=" salam perkenalan(kawan baru nie)

Izzul Amir - Masa tengah blogwalking jumpa blog ni. Selalunya, orang lebih suka Spongebob atau pun Patrick, tapi izzul nie, rasanya la, dia suka Squidward(lain dari yang lain kan?). Sebab kat header ada Squidward dan badge pun sama :D btw dari segi background nampak tenang je sebab colour tak terlalu terang atau gelap. Nice la

LuvmeMryna - Blog ni, simple, nice dan KEMAS. Suka la tengok arrangement kat blog ni. Salam perkenalan(kawan baru nie)

Solicious StoriNori - Blog ni, sebab doodle dia!!! Comel laa dan blog ni pun kemas. Salam perkenalan(kawan baru nie)

Wiwie Sazali - Blog ni akan menyambut kita dengan header yang besar dan sangat menarik perhatian :D Ayat yang sungguh humble " saya bukan siapa siapa siapa saya hanya manusia biasa". Blog cantik :D

amri-lawak-kelakar - Kat ruang komen BA, komen dia je yang ada di bold kan, waaaa, terkejut lak, aik macam mana boleh bold :D terus pilih blog dia. Header lawa, tapi kalau tolak2 sikit iklan tu, akan menampakkan header yang lawa tu :D heee. Btw nama blog pun buat sy tergelak, belum dia buat lawak lagi, hehe. Salam perkenalan(kawan baru nie)

Wie - Blog ni simple, dan tulisan kat header pun special sikit... "I'm not special, I'm just limited edition" Cool :D Warna pun ok. Salam perkenalan( kawan baru ni)

Sharing is Caring - Blog ni, masa klik, terus nampak kucing!!! Sy suka kucing :D tapi lepas tu terkejut sikit sebab ada lagu, tapi(banyak nya tapi ;p) not bad la , sebab sy terus dengar je lagu tu. Dari entri2 yang sebelum nie, nampak memberi sedikit sebanyak info :D bagus2. Salam perkenalan( kawan baru ni)

!ALEPRIDZ! - Blog ni, paling special :D sebab dia pilih blog sy, dan siap ada perkataan COMEL, dalam penerangan dia, hehe. :D Header dia, unik sbb dia tunjuk maybe precious things yang dia ada. :D Haa nak tengok penerangan dia.. KLIK SINI

Ok, yang saya tulis kawan baru tu, sebab tak pernah kenal sebelum ni. So harap dapat berkenalan la ye :D Have a nice day to all of you!!!

Till we meet again,
xoxo
Syafiqa


11 comments:

SoLy SoLicious said...

eh, belog kite ade..waahh...mekasih..terharunye.. :)

Syafiqa said...

Most welcome, glad that you like it :D

mary ann ;) said...

heeeee.. ;)

thanks cayang sebab pilih belog cik mary..huhu.. ;) ;)

Syafiqa said...

most welcome :D salam ramadhan :D

Arul said...

wahh thnks sebb pilih blog saya!!...
terharu sangat...
huhuhu bahaye gak letak lagu kat blog nie.. (Sharing is Caring)
thnks sebb bagi commnt mengenai blog sy.. :)

cik sue ;) said...

pesal xde ni..pesal..!hakhak...

wah..bgus la. komen pasl blog yg iklas..;)

Syafiqa said...

Arul; hehe most welcome :D saje komen sekadar pandangan dari sy, tq sbb sudi terima ngan hati terbuka(acece ayat skema :P)

cik sue ;); opssss, hehe tak pe, lain kali sy akan cube pilih cik sue :D

Lynn said...

alamak..takde pulak..sob3..(gurau jer yer..^_^)

Kad raya digital untuk korang..

Syafiqa said...

Lynn; heee tak pe, dah terjah blog kamu.. n tinggalkan sebijik komen, ce tgk, ce tgk :D

.*.WiE.*. said...

wah.. tak sangka awak pilih blog saya yang biasa2 ni.. appreciate it.. dan selamat berkenalan juga.. :)

Syafiqa said...

most welcome, gald that you like it :D salam ramadhan :D hehe