18 August 2011

For me, it's kinda true




Assalamualaikum,

Status di facebook:

At 3 years old, we say ''Mommy I love you."
At 10 years, ''Mom whatever."
At 16 years, "My mom is so annoying."
At 18 years, "I'm leaving this house."
At 25 years, ''Mom, you were right''.
.........At 30 years, ''I want to go to Mom's house."
At 50 years, ''I don't want to lose my mom."
At 70 years, "I would give up everything to have my mom here with me." You only have one mom. POST this on your wall if you appreciate and love your Mom


Haaa pe kabo.. betul ke statement di atas nie, jawapan akan berbeza-beza bagi setiap orang kan. Tapi for me, it's kinda true, tapi dari segi umur tu, lambat sikit la, hehe tak de la at 10 years, "Mom whatever" Ade ke cam tu, haha.

Tapi yang last2 tu, sedih nya. And masa tu mulalah akan rasa menyesal semua kan. Regret is the worst feeling of all. So to all of you, appreciate your mum as she had done more than anything for you, why dont you? Rite. And remember, you only have ONE mum. Kalau marah sangat ngan mak tu, istigfar la banyak-banyak dan ingatlah jasa-jasa mak anda sekalian :D



Saya lapar, saya sayanggg mak saya :D selamat berbuka, ops tunggu azan tau



Till we meet again,
xoxo
Syafiqa

8 comments:

Aimifiqa said...

betul la. btw sedaaaap nye aiskrim tu

Syafiqa said...

Huh lega fiqa setuju, takut kite sorg je macam pelik, hehe :D btw bayangkan dip with the choccc, hehe lapo x, lapo x :D

Rojak Punya said...

rojak tak benci mak walau berapa umur rojak sekalipun.

Syafiqa said...

Rojak; kami semua tak pernah benci mak, rojak2 x elok cakap benci, benci is a very strong word

Aida Omar said...

saya sayang mak sayang walau berapa pun umur nya..hehe

sedap nya makanan tu..aummmm :P

Syafiqa said...

Bagus2, semua orang sayang mak masing2, insyaAllah :D

nampak sedap ek, jom kejar BR hehe

Nadzmy said...

Nak sikit..haha

Syafiqa said...

Hehe, dah habis laa(ops alasan)