30 August 2011

Gambar hari raya!





Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, dapat jugak kita merayakan hari raya. Macam tak percaya pun ye kan. Sebab dah sebulan puasa, tiba2 hari ni, makan di pagi hari :D

Btw tengok kat facebook, ramai beno orang update blog dan letak gambar raye :D

Haaa meh tengok gambar raya saya pulak :D

Sebelum tu,


nice rite? So cute, combination of raya and independence day :D


And walaaaa...


Kecik itu comel :D Btw thanks to my sis, tolong lilit2 :D

Selamat hari raya, maaf zahir batin :D

Aik, laa dua gambar je? Haha cukup la kot, nanti kalau sy rajin, haaa tunggu. Mungkin akan di upload lagi.

Sy suka sangat pantun ni, i found it so hilarious :D

"Dua tiga kucing berlari, aaaaa SELAMAT HARI RAYA!"

Tapi ramai kata tak masuk langsung, memang la. Sebab ni kan daripada cerita upin ipin. Sape yang tengok, memang cool :D Dan, salam kemerdekaan, MERDEKA!

Till we meet again,
xoxo
Syafiqa

6 comments:

hamzah ian said...

dua tiga kucing berlari.. tak raya! hahaha

Syafiqa said...

Hahaaha, macam tu pulak :P mana boleh :P

Fahz said...

pic raya ea..cute la.ssh ke nak pakai tudung lilit2 camtu?

Syafiqa said...

haah pic raya, tq :D btw kalau dah biasa, x de la susah. Tapi kalau baru nak mula, nampak macam disaster pun ada ;)

-ytazzi- said...

sumpah shawl tu..lawa gila!! suka... =)

Syafiqa said...

kannn :D tu yang suke tu :D we are in the same boat :D