14 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?








Assalamualaikum, selamat berpuasa semua.. macam mane iman anda? hehe btw seperti tajuk di atas, nie first time nak join segmen nie. Tujuan;
  • Nak tahu apa2 yang perlu dipertingkatkan kat blog nie
  • Nak tambah kenalan
  • Bertukar-tukar pendapat
  • Terjah blog2 yang best :D
Sesiapa yang lalu2 kat sini nie, sila la share pendapat tentang blog nie k :D Peace!!!

Sape nak join, klik sini :D


21 comments:

Amirah Suhana said...

hello hello .singgah dari segmen abgBen :)

blog awk simple&nice.hehe

Salam perkenalan & selamat berblogging =)

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog cumil, nanti buat scroll untuk bloglist kamu supaya nampak lebih kemas ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Gen2Merah said...

Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

Salam ukhuwah, salam persahabatan.
Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

Ikhlas:
~Gen2Merah~

osHin said...

singgah ke blog best :)

Ucu Faridah said...

Best blog...ucu datang
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ruby star said...

haha,, blog sy,,
rubymystar.blogspot.com

POP said...

Singgah sini dari segmen Abg Ben , melawat blog best dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Jom baca dan komen entri ini

Jom jawab soalan lawak ne!! ahha


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

Syafiqa said...

Amirah Suhana: tq salam perkenalan juga, n salam ramadhan

Nurhazliza Jeffry; tq, tq

ninie_azriena; tq for the great idea, akan dipertimbangkan, n maybe akan diubah :D tqq sgt appreciate

Geng2Merah;tq2, kembang sudah, btw salam perkenalan balik, yup tunggu sy terjah :D

osHin; tunggu sy singgah ye :D

Ucu Faridah; tq sudi singgah, nanti sy singgah blog ucu pulak, tungguuu

ruby star; ok, sy singgah minum tea tau. :D

Syafiqa said...

POP; tqq, tunggu sy terjah :D hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said...

hehehe thanks fiqa :)
blog fiqa kemas lah . tak terlalu berselerak ;)

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cnOor said...

jalan2 dr segmen BA. nice blog :)

http://asliezan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Fad said...

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

misz sheyla said...

singgah sini... :) blog kamu ok...cumel aje template die...kalo nk tau best ke tidak kena usha dulu :)

Run Away said...

salam kenal...dari segmen BA..;d//selamat hari raya...;d

asyiqin nasir said...

besh!

jum singgah blog I

http://cikinaberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Syafiqa said...

Thank you semua, sudi singgah dan komen, salam perkenalan, salam rmadhan :D