21 August 2011

Berbuka bersama Blogger Perak




Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Wah kita dah masuk fasa ketiga ramadhan. Doalah semua mintak dipertemukan dengan malam Lailatul Qadar. Sebenarnya, baru je balik dari berbuka puasa bersama Blogger Perak. Ini memang pertama kali la join event. Kat KE Corner, Taiping. Sumpah segan, hehe. Tapi harap lepas ni insyaAllah tak segan dah :D

Tadi masa datang memang senyap je, tapi seronok tengok semua orang. Happy :D For me, macam family. Lepas ni, boleh la berkenalan dengan semua, insyaAllah, tadi sy balik awal sebab mak ada kat rumah. So tu yang lepas makan terus pff hilang. :D

Btw special thanks to Kak Reena, yang sudi buat event ni, seronok dapat join. Makanan pun guess what, ada tom yam, daging, ikan :D, sayur, telur, kuih2. Semua rm 10 seorang, cool kan. Memang berbaloi-baloi. Lepas tu ada yang bawak kek, sedapp. Ops bagi sesiapa yang tak datang, sorry, lepas nie insyaAllah jom buat lagi :D Raya jemput datang rumah(tetibe je) :D Ada berkenalan dengan ila, duk sebelah dia, thx for the nasihat supaya jangan dok segan :D

Dan lagi satu, nak mintak maaf, sebab segan sangat. Tak berkenalan sangat pun. Gambar pun tangkap dari tempat duduk je, maaf sangat :P


Kak Reena :D

Air warna oren tu, hasil invention merah + yellow :D

Jemput makan.

Semoga lepas ni, akan meriah lagi, dan dapat berkenalan dengan ramai lagi serta beramah mesra :D Sapa yang join tadi meh tegur sini, akan sy terjah blog anda2.

Till we meet again,
xoxo
Syafiqa

14 comments:

mr_right said...

buat kat Taiping ek? kat mane ni syafiqa?? huu

Muhd Fadil said...

best nye iftar dengan blogger. :)

ros anisza said...

nasib baik jauh...kalau dekat, ros memang dah join....suke sangat lepak ngan geng2 BP...

Syafiqa said...

mr_right; haah, kat KE corner, taiping.

Muhd Fadil; yeah, macam family :D

ros anisza; bagusnya. takpe, insyaAllah lepas nie kalau ada lain, kita jumpe ye :D

cikgu isza said...

jauh,,
macamlah dari ipoh ke taiping tu jauh kan3..
tapi bagi akak memang jauh..
seronok tengokk blogger perak berkumpul..

thra said...

wah2...bukak puasa rmai2!
best yerrr

Aimifiqa said...

bestnye. tak kesempatan nk pegi. hihi. nnt raya la plak. hihi

Syafiqa said...

cikgu isza; kalau akak ada, haa boleh berkenalan n memeriahkan suasana.

thra; perghh segan sebenarnya tadi.. senyap je :P

Aimifiqa; it' ok, yup raya nanti pakat terjah2 :D

syahirooAhmad said...

bestnye korang.. siap ade event lagi.. blogger lembah klang ntah bile..

Syafiqa said...

syahirooAhmad; diorang rajin wat gathering, before nie kat burmese pool taiping. Btw ce tny kat group lembah klang, maybe sebab tak de sapa2 yang start kot.

Cik Reena Tan said...

untunglaa.. hehe! lepas ni jangan malu2 da tau.. :) sori tadi tak sempat borak sgt.. akak pon malu tadi.. :p

cik sue ;) said...

best woo.. tringin nak g gathering cmtu.

Syafiq Mokhtar said...

pergila.. tu gambar ade sebelah touya.. :P

Syafiqa said...

Cik Reena Tan; insyaAllah, yeah akan cuba beramah mesra seramah, ramahnya :D

cik sue ;) ; boleh je, jommmm

Syafiq Mokhtar; ooooooooooo ok, noted :D muka mc lain, tadi nampak serius :D