26 August 2011

Finally :D





Assalamualaikum

Haaa dah dapat pun cara nak selaraskan waktu semasa iaitu waktu sekarang, dengan waktu kat blog. Tanya2 kat fb, last2 ada yang sudi membantu. Special thanks to iEYLA :D

Thanks tau, alang2 dah tau, meh sy ajar korang2 yang senasib ngan sy sebelum2 nie. Ini adalah tutorial untuk ubah waktu blog mengikut waktu tempatan, iaitu tempat anda. First tekan DASHBOARD kat blog anda. Tekan setting.


Tekan formatting...



Scroll down, sampai nampak ni...


Dan pilihla waktu anda, kalau macam kat Malaysia, pilih Kuala Lumpur. Yeaaaaa berjaya :D so anda punya waktu akan sentiasa up to date dengan waktu di blog. Thanks a lot iEYLA :D.

Dalam hati, tengah cakap FINALLYYYY, banyak2 kali :D

Till we meet again,
xoxo
Syafiqa

4 comments:

.: iEyLa :. said...

most welcome dear...
seb baek ingt lg layout kt blogspot td..hehe...

pssttt: ingt nak wat tutorial td..xjd la..hehe

Syafiqa said...

hehe, thank you tau, entri ni, mmg khas utk ieyla :D btw ops, sbb happy sgt, terus wat tutorial :D

Aimifiqa said...

sori syiqa. psal tanya tu. tapi time syiqa taye bz plak. sampai x reply2.

Syafiqa said...

ey, it's ok la, no worries, sian kamu busy, pastu kene perah otak lak, nk fikir cam ne, it's ok :D