26 August 2011

Gerammmnya! Ada cara tak nak tukar?





Assalamualaikum,

Haaa sebenarnya masa berblogging nie, geram sangat. Sebab nak buat untuk hari ni, iaitu entri 26/8/2011. Tapi dekat post option paling latest pun 25/8/2011 pukul 11.08pm.



Haish. Siapa tau, macam mana nak ubah, dah google. Tapi salah keyword kot, tu yang tak jumpa :( . Siapa tau, atau ada link tutorial ke? Sangatlah dihargai, terima kasih.


4 comments:

.: iEyLa :. said...

ermm..rasenye kne tukar kat setting tu..
kat setting > formatting>time zone> tukar ke
(GMT+08:00) Kuala Lumpur

hope u find it.. ;)

Syafiqa said...

Yes2, thank you so much! Finally :D

merahitujambu said...

mungkin betul ckp ieyla tu..

.: iEyLa :. said...

;)